Borba za titulu: Brnovića sramota kako je igrala Budućnost

Rafal Sutjeske protiv Lovćena (4:0), Budućnost se bez sedam igrača mučila sa Mornarom (1:0)
3049 pregleda 7 komentar(a)
Branko Brnović, trener Budućnosti, Foto: Boris Pejović
Branko Brnović, trener Budućnosti, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.04.2019. 23:16h

Sutjeska je kraj Bistrice tukla Lovćen sa 4:0 i najubjedljivijom pobjedom ove sezone (istim rezultatom jesenas je dobila Iskru u Danilovgradu) pokazala zašto je i sačuvala pet bodova više od Budućnosti, u 29. kolu Telekom 1. CFL.

Dva gola postigao je Božo Marković, početkom prvog i drugog poluvremena, prvi nakon stative Ćetkovića a drugi nakon asistencije Vlaisavljevića, dok su indisponirane Cetinjane potopili Cicmil i rezervista Božović u finišu.

- Srećan sam zbog dva gola, ali još srećniji zbog pobjede i dobre igre cijelog tima. Dobili smo još jednu bitku, ali još nismo rat i moramo da nastavimo ovako - kazao je Marković.

Potpuno drugačija slika u Kotoru - Budućnost, bez sedam standardnih prvotimaca (kartoni, povrede, pošteda), u očajnoj fudbalskoj predstavi jedva je slomila posljednjeplasirani Mornar (1:0).

Jedini gol je djelo standardnih provotimaca - asistencija Mirkovića i gol Vujačića, u finišu prvog dijela.

- Sramota me je kako smo odigrali meč, a pojedine igrače takođe treba da bude sramota - kazao je Branko Brnović, trener Budućnosti.

On će sve igrače koji nisu igrali u Grblju (Mijić, Milić, Ivanović, Božović, Pešukić...) imati spremne za četvrtak, kada Budućnost i Sutjeska pod Goricom igraju prvi meč polufinala Kupa.

Borba se nastavlja, na dva fronta...

Bonus video: