Borusija će pustiti Obamejanga tek kada nađe zamjenu

Male su šanse da posao bude realizovan večeras, jer je Olivije Žiru odbio pozajmicu u Borusiju, Čelsi ne želi da pošalje Mišija Bačuaija na "Singal Iduna park", i tu dolazi do komplikacija
0 komentar(a)
Obamejang, Foto: Reuters
Obamejang, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.01.2018. 19:07h

Transfer Pjer-Emerika Obamejanga u Arsenal je gotova stvar, sve tri strane su postigle dogovor, ali neće biti ozvaničen sve dok Borusija ne nađe alternativu za napadača iz Gabona, tvrdi ESPN.

Obamejang je danas privatnim letom stigao u London, boravio u trening kampu Arsenala i izgledalo je da je samo pitanje trenutka kada će i postati "tobdžija"...

Male su šanse da posao bude realizovan večeras, jer je Olivije Žiru odbio pozajmicu u Borusiju, Čelsi ne želi da pošalje Mišija Bačuaija na "Singal Iduna park", i tu dolazi do komplikacija.

"Borusija želi da se obezbijedi i da ima spremnu zamjenu za Obamejanga", navodi ESPN.

Arsenal tako ulazi u borbu s vremenom, jer se prelazni rok zavšava sjutra u 23 časa, a situacija je veoma slična onoj od avgusta prošle godine kada je Aleksis Sančes trebalo da ode u Mančester siti.

Arsen Venger je tada odustao od prodaje Čileanca zato što nije imao vremena da mu pronađe zamjenu, a za sve je kriv Toma Lemar koji je odbio da napusti Monako i dođe na "Emirejts" za 100 miliona eura.

Na kraju, sve se vrti oko Žirua i Bačuaija - ako napadač Arsenala ode u Čelsi, onda bi Belgijanac gotovo sigurno postao "milioner".

Posljednjih dvadesetak sati prelaznog roka bi moglo da dođe do još jednog velikog transfera - francuski mediji prenose da je Mančester siti poslao ponudu Lesteru za Rijada Mareza.

"Građani" su spremni da za Alžirca ponude 68 miliona, a navodno je i sam fudbaler tražio od "lisica" da ga prodaju.

Bonus video: