Božović: Nije biti ili ne biti, nećemo se braniti

„Hvala Bugarima na komplimentima da smo velika ekipa, ali tek treba da postanemo veliki tim”, kazao je Grof
0 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta-AP
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 25.07.2016. 17:47h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović poručio je danas da je utakmica protiv Ludogoreca važna, ali da nije „biti ili ne biti”, jer će se živjeti i poslije nje.

„Nema posebnog pritiska, niko nije rekao da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Ova utakmica nije 'biti ii ne biti', pa čak i da izgubimo. Poslije toga ide Metalac, pa revanš, ali život ide dalje. Imamo šansu, ali neće biti smak svijeta. Kod nas su stalno neke bitke”, rekao je Božović na konferenciji za medije u Razgradu.

Prema njegovim riječima, Zvezda ima veliku šansu i učiniće sve da je iskoristi.

„Hvala Bugarima na komplimentima da smo velika ekipa, ali tek treba da postanemo veliki tim. Imamo šansu, ako prođemo Ludogorec već smo u Ligi Evrope, nije bilo dovoljno vremena, ali ko nas pita”, kazao je on.

Božović tvrdi da se Zvezda sjutra veče neće braniti.

„Ova utakmica je možda i važnija nego revanš u Beogradu. Dobar rezultat ovdje bi riješio mnoge stvari. Igraćemo kako znamo i umijemo, a teško da mi umijemo da se branimo. Na našim utakmicama uvijek ima golova, a vjerujem da će biti tako i sjutra”, istakao je Božović.

Zvezdin trener dodao je da se ekipa ne opterećuje pričama o kazni UEFA, ali da zna da bi mnogi bili srećni kad bi se to dogodilo.

„Ipak, nadamo se da se to neće desiti”, završio je Božović.

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se sjutra od 20 sati u Razgradu.

Bonus video: