Božović: RPL će uskoro biti bolja od Francuske

2 komentar(a)
Miodrag Božović Grof, Foto: Arhiva “Vijesti”
Miodrag Božović Grof, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 17.01.2015. 20:28h

Trener moskovske Lokomotive Miodrag-Grof Božović kazao je danas u Turskoj da će ruska Premijer liga uskoro i kvalitetom, a i po rejtingu Uefe prevazići najjaču ligu Francuske.

"Nemojte se iznenaditi ako za godinu, dvije, rusko prvenstvo bude izgledalo potpuno drugačije. I kvalitetom ali i po rejtingu na Uefinoj tabeli, ruska Premijer liga će prestići šampionat u Francuskoj. Toga je svjestan i naš defanzivac Vedran Ćorluka, i zašto bi onda otišao odavde. Tim prije, jer je Ćorluka jedan od najboljih igrača u ligi. To što je nama interesantan defanzivac moskovskog Dinama Vladimir Granat, ne znači da odustajemo od Ćorluke, za kojeg istina postoji interesovanje brojnih klubova, čak i iz engleske Premijer lige. Razlog, zašto nam je Granat interesantan su njegovi vanserijski kvaliteti. Igrač sa takvim iskustvom znači opciju više za svaki tim", naglasio je crnogorski trener.

A ruski mediji povezivali su interesovanje Lokomotive za Granatom podatkom da Ćorluku traži Lester. S druge strane, ugovor Granata sa Dinamom ističe već ovog ljeta.

Bonus video: