Britanski „Pipl”: Inter prodaje Snajdera u januaru

Navodno, Morati je spreman da pusti Snajdera za 30 miliona eura i da taj novac pošalje kao ponudu za Lukaša, talentovanog vezistu Sao Paula
0 komentar(a)
Snajder, Foto: REUTERS
Snajder, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.01.2012. 19:13h

Vlasnik Intera Masimo Morati je odlučio da već u januarskom prelaznom roku proda Veslija Snajdera, prenosi britanski „Pipl” i poziva se na izvore bliske milanskom klubu.

Navodno, Morati je spreman da pusti Snajdera za 30 miliona eura i da taj novac pošalje kao ponudu za Lukaša, talentovanog vezistu Sao Paula.

O svemu je već obaviješten i menadžer holandskog fudbalera Soren Lerbi i to na sastanku koji je zahtijevao Morati pretposljednjeg dana 2011. godine.

Međutim, ako se nešto bude pitao trener Klaudio Ranijeri Snajder možda i ostane u Milanu, jer je ovaj više puta ponovio da očekuje od odličnog veziste da bude pravi lider kada se oporavi od povrede.

Za Snajdera je veliko interesovanje ljetos pokazao Mančester junajted, a kako piše „Pipl”, klub sa „Old traforda” će i u januaru da bude najozbiljniji kupac.

Snajder je u prvom dijelu sezone zbog čestih povreda odigrao samo devet utakmica za Inter - šest u Seriji A i tri u Ligi šampiona.

Bonus video: