Brnović: Da je ostalo 2:1, mogli smo da se nadamo

„Nevjerovatno da u prvom poluvremeno nismo vezali pet pasova”, istakao je Brnović
5730 pregleda 19 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti nakon utakmice, Foto: Savo Prelević
Fudbaleri Budućnosti nakon utakmice, Foto: Savo Prelević

Branko Brnović je bio potišten nakon poraza Budućnosti od Zarje (1:3) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Utisci su loši nakon poraza od 3:1. Prvo poluvrijeme je bilo mnogo loše, ali neću ništa da zamjerim momcima. Sve što se desilo prihvatam na sebe. Pokušali smo da igramo, ne znam da li ih je pritisak sputao, ali je nevjerovatno da u prvom poluvremeno nismo vezali pet pasova”, istakao je Brnović.

Bivšem crnogorskom treneru je zasmetao drugi gol Zarje.

„Rival je bolje otvorio meč, poveo, a onda smo primili glupo drugi gol. Teško je bilo da se vratimo, ali smo imali šansu za 2:2. Morali smo da se otvorimo, tražio sam to, ali igrači nisu željeli da izađu, da li zbog umora ili straha. Ovo je razočaranje, a najviše mi je žao zbog publike, koja nas je sve vrijeme bodrila, iako smo gubili. Porazi su normalni u fudbalu, dođu i prođu, ali mi je najviše žao zbog publike. Bila je fantastična, a mi nismo bili na nivou”.

Igračka legenda Budućnosti zna da je sve praktično izgubljeno.

„Da je ostalo 2:1, mogli smo da se nadamo. Vratiće se Ivanović i Grbić, možemo svakome da damo gol ili dva, ali je sa 3:1 to jako teško. Pokušaćemo da se iskupimo, da ostvarimo što bolji rezultat zbog sebe i zbog kluba. Ne smijemo da dozvolimo opet ovakav rezultat, hoćemo da se vratimo uzdignuta čela”, zaključio je Brnović.

Bonus video: