Brnović: Mnogo sam vruć, ako progovorim kazniće me godinu, izvinjenje navijačima, igračima ništa ne zamjeram

Primili smo četiri gola iz jednog šuta, ali ne možemo sada da pričamo ništa, možemo da čestitamo Sutjesci na pobjedi, jer dobili su 4:1, kazao je Brnović nakon meča
6767 pregleda 8 komentar(a)
Branko Brnović je dobio crveni karton zbog ulaska u teren i protesta arbitru, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović je dobio crveni karton zbog ulaska u teren i protesta arbitru, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.09.2019. 00:32h

Koliko događaja u derbiju pod Goricom, dovoljno i za cijelu sezonu!

Sutjeska je nanijela Budućnosti najteži poraz u najvećem crnogorskom derbiju ikada (4:1), najteži poraz na stadionu pod Goricom uopšte (bila su još dva po 4:1, od Rudara 2012. i Grblja 2013.) i preuzela prvo mjesto, sa bodom prednosti.

Sve pred očima Veselina Mijača, uskoro i novog prvog čovjeka podgoričkog kluba, koji je sjedio u loži.

Trener Budućnosti Branko Brnović dobio je crveni karton već u 16. minutu, pošto je ušao u teren i psovao sudiju, zbog nedosuđenog faula.

Dva autogola postigli su domaći igrači (oba štoper Boljević), čak je i kod gola Kojaševića lopta zakačila Mirkovića i promijenila smjer...

Koliko događaja, sve do onog najtužnijeg - bek Sutjeske Bojan Ciger prevezen sa terena u Klinički centar, još u prvom poluvremenu, sa bolom u grudima i zebnjom da je imao lakši oblik infarkta - srećom, u stabilnom je stanju, a noćas će prenoćiti u bolnici...

Odakle početi...

- Mnogo sam vruć i neću mnogo da komentarišem dok se malo ne ohladim - kazao je Branko Brnović, koji je najveći dio meča odgledao sa istočne tribine.

- Čestitke Sutjesci na pobjedi. Rekao sam momcima - nemam šta da im zamjerim, odigrali su dobro, trčali, borili se, stvarali igru, šanse... Primili smo četiri gola iz jednog šuta, ali ne možemo sada da pričamo ništa, možemo da čestitamo Sutjesci na pobjedi, jer dobili su 4:1. Izvinjenje našim navijačima, ali mislim da su momci dali maksimum i da nisu zaslužili ovaj rezultat - istakao je Brnović.

Isključenje i druge detalje nije mnogo spominjao.

- Ne bih komentarisao, jer se plašim da ne budem kažnjen godinu zabrane. Silencio!

Brnovićevo izglaganje nakon utakmice bilo je duže...

- Kad smo prije pauze imali pet pobjeda i remi - nismo bili zadovoljni igrom. Sada, kada igramo dobro, kad stvaramo šanse, i kad fizički dobro stojimo - promašujemo. Bolno je da iz takve dvije utakmice ostanemo bez boda. Ipak, dugo je prvenstvo, daleko od toga da je riješeno - ima još tri derbija, mnogo utakmica. Bitno mi je da smo igrali dobro, posebno u prvom poluvremenu, a desi se desi jednom u 100 godina da jednog igrača lopta pogodi tri puta i uđe u gol - zaključio je Brnović.

Bonus video: