Brnović: Naše najgore izdanje u istoriji

Nakon debakla u Skoplju, Brnović nije saopštio da će napustiti nacionalni tim po isteku ugovora narednog mjeseca: " Razgovaraću sa Savićevićemm, sigurno ćemo izabrati najbolje rješenje da reprezentacija krene boljim putem od načina na koji je završila večerašnju utakmicu"
120 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2015. 20:05h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Selektor Brnović je na konferenciji za novinare kazao da je Makedonija igrala upravo onako kako je trebalo da igra naša selekcija.

"Nismo očekivali ovakvu igru Makedonije. Mi smo trebali da igramo onako kako su oni igrali, a ne obratno. Osim prvih 10 minuta sve ostalo je bilo za zaborav. Čestitke Makedoniji na igri, kažem, sve ono što smo trebali mi da radimo, radili su oni i zasluženo su pobijedili".

Selektor je kazao da ovo nije prvi put da reprezentacija pada za samo pet minuta.

"Isto nam se desilo i u Švedskoj, kada smo za pet minuta takođe primili tri gola. Prvih 15 minuta ovdje smo bili bolji, imali dobre šanse, ali poslije prvog primljenog gola smo pali, očigledno ekipa nije bila spremna za ovu utakmicu. Makedonija je to iskoristila i odigrala možda i najbolju utakmicu od svog postojanja. Mi smo platili ceh našom neozbiljnošću i najslabijom igrom od kada postoji reprezentacija".

Na pitanje „Vijesti“ o perspektivi reprezentacije i ličnim planovima, Brnović je kazao:

"Sigurno da nismo završili nas način kako smo očekivali. Ne da nismo očekivali poraz, očekivali smo pobjedu, ali očigledno da nismo ušli u utakmicu kako treba. Što se tiče za nešto dalje, vidjećemo šta će se dešavati, ova ekipa ima kvalitet, ovo nije ni pet odsto njenih stvarnih mogućnosti. A što se tiče mojih ličnih planova, u razgovoru sa Savićevićem sigurno ćemo izabrati najbolje rješenje da reprezentacija krene boljim putem od načina na koji je završila večerašnju utakmicu", zaključio je Brnović.

Bonus video: