Brnović: Nismo igrali dobro, ali pišu se tri boda, bićemo bolji u nastavku

"Ne bih da zvuči kao opravdanje, ali ekipa je bila umorna nakon što je u Ukrajini igrala 60 minuta sa dva igrača manje i potom putovala cijeli dan"
2588 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti otpozdravljaju navijačima nakon pobjede nad Rudarom, Foto: Savo Prelević
Fudbaleri Budućnosti otpozdravljaju navijačima nakon pobjede nad Rudarom, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.08.2019. 21:38h

Budućnost je krenula očekivano - pobjedom protiv Rudara na startu prvenstva (2:0), ali je bilo puno teže nego što su mnogi očekivali...

"Rekao sam i prije meča da neće biti lako, Rudar je po imenima odlična ekipa, sigurno da im nedostaje treninga jer su se tek okupili, ali jednu utakmicu uvijek možete da odigrate na svježinu. Biće teško Rudaru u narednim kolima, ali kada se pripremi - ova ekipa će mnogima napraviti problem", kazao je Brnović.

Njegova ekipa je slavila golovima Dušana Stoiljkovića u 6. i Draška Božovića u 82. minutu, ali su gosti kod rezultata 1:0 imali dobru šansu da izjednače.

"Nismo odigrali dobro. Ne bih da zvuči kao opravdanje, ali pretpostavio sam da će biti tako - u Ukrajini smo 60 minuta igrali sa dva igrača manje, onda smo putovali cijeli dan i znao sam da ćemo biti umorni", kazao je Brnović.

Povezani članci

05. Avgust 2019.

Budućnost savladala Rudar na startu prvenstva

"Rekao sam to i igračima, da ne smiju da potcijene Rudar, da će biti mnogo problema ako ne uđu 100 odsto u meč. I bilo bi teško da nismo dali drugi gol, koliko smo izgledali umorno, možda bismo ga i primili - a to bi bilo pogubno", istakao je trener Budućnosti, koji je optimista pred nastavak prvenstva.

"Ova ekipa ima kvalitet i bićemo mnogo bolji kada uđemo u pravi ritam. Najvažnije je da smo osvojili tri boda na startu".

Trener Rudara Edis Mulalić kaže da se njegova ekipa okupila tek prije dva dana.

"Posljednji je došao golman Ružić, vjerovatno nije imao vremena ni da zapamti imena svih saigrača", duhovit je bio trener Pljevljaka.

Njegova ekipa odigrala je bolje nego što se očekivalo - s obzirom na okolnosti.

"Ovo je bio jedan jak trening, i za mene i za ekipu, šta drugo da kažem. Moramo da radimo, da se pripremamo, da se uigravamo u hodu, da pokušamo da nadoknadimo ono što smo propustili".

Bonus video: