Budući rekorder Ilić: Protiv PAOK-a ću imati tri razloga za slavlje - Vijesti.me
PRED 791. MEČ ZA PARTIZAN

Budući rekorder Ilić: Protiv PAOK-a ću imati tri razloga za slavlje

Saša Ilić
Saša Ilić (Foto: FK Partizan)

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da će sjutra u prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a imati nekoliko razloga za slavlje, ali i da nije ni sanjao da će izjednačiti rekord kluba po broju nastupa.

Ilić će u sjutrašnjoj utakmici izjednačiti rekord Momčila Vukotića od 791 nastupa za Partizan.

"Sjutra imam tri razloga za slavlje. Prvi je taj jubilej, gdje stižem neprikosnovenog Mocu Vukotića; drugi je što igramo protiv PAOK-a, koji je u bratskim odnosima sa Partizanom i treći je što igram protiv svog najboljeg prijatelja Vlade Ivića (sportskog direktora PAOK-a)", rekao je Ilić Beti u Beogradu.

Saša Ilić je prošao sve selekcije Partizana, kluba za koji navija, ali je kazao da ne bi vjerovao da mu je neko rekao da će biti rekorder.

"Imao sam snove kad sam bio mali: da zaigram za prvi tim Partizana, da osvojim titulu, da dam gol Zvezdi. Poslije sam bio i kapiten, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da razmišljam o ovome. Ja nisam osoba koja je jurila rekorde, to se jednostavno desilo. Svjestan sam da se kroz istoriju Partizana prošlo mnogo boljih igrača od mene, ali je ipak lijepo da odigraš toliko utakmica za klub koji voliš", rekao je Ilić.

Kapiten fudbalera gledao je utakmicu košarkaškog kluba Partizan protiv Cibone u Jadranskoj ligi.

"Često gledam Partizan, ali ne dolazim često u Pionir zato što većinom tada imamo neke treninge. Svi znaju kakva je ovdje atmosfera. Dolazim kad imam vremena. Partizan ima novu ekipu, koja igra odlično", rekao je Ilić.