Budućnost bez planiranog pojačanja: Vujošević "odmaglio" u nepoznato

Miladin Vujošević, koga je sportski direktor Zvezdan Milošević već najavio kao jedno od tri dogovorena pojačanja Budućnosti, nije se ni pojavio na prvom treningu
3478 pregleda 1 komentar(a)
Ništa od Budućnosti: Miladin Vujošević
Ništa od Budućnosti: Miladin Vujošević
Ažurirano: 11.01.2020. 21:13h

Od tri pojačanja Budućnosti čija su imena saopštena prvog dana pripremnog perioda, ostala su dva - otpao je napadač Miladin Vujošević, koji se čak nije ni pojavio na jučerašnjem treningu, održanom odmah nakon pres konferencije sportskog direktora Zvezdana Miloševića i trenera Mladena Milinkovića.

Šta se dogodilo da igrač bude najavljen kao pojačanje, a pola sata kasnije se ne pojavi na prvom treningu?

"On čak nije ni odradio trening, već je spakovao kofere i otišao iz Podgorice. Okrećemo se drugim rješenjima u napadu", rekao je sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević.

Trebali su da se utanače posljednji detalji ugovora, ali je 23-godišnji napadač iz Bijelog Polja, koji je igrao je u mlađim kategorijama Jagodine, u Beranama, te slovačkim drugoligašima Filakovu, Dubnici i Rimavskoj Soboti, "odmaglio" u nepoznato iz hotela "Ramada", u petak ujutru.

Milošević otkriva da ni posljednji pregovori nisu išli u željenom smjeru...

"Jesmo računali da je stvar završena, makar smo tako precizirali sa fudbalerovim menadžerom, ali je Vujošević počeo da izlazi iz okvira dogovora. Nama to nije odgovaralo", dodao je Milošević.

Podgoričanima treba napadač, jer je pitanje kakvo je zdravstveno stanje Aleksandra Vujačića i da li će potpisati ugovor.

Milinković trenutno na raspolaganju ima Dejana Zarubicu, koji je povrijeđen, i Mihaila Perovića.

Rješenje bi mogao da bude još jedan povratnik - Alen Melunović, koji je 2017. godine šest mjeseci nosio dres "plavih". Ima 29 godina i nakon odlaska iz Podgorice igrao je u Kini, a posljednji klub bio mu je Guangdong Saut Čajna tajger.

Alen Melunović
Alen Melunović u dresu Budućnosti(Foto: Savo Prelević)

Budućnost je u ovom prelaznom roku već vratila svoje nekadašnje igrače - štopera Vladana Adžića, koji se vratio nakon godinu, i beka Perišu Pešukića (pozajmica) koji se vratio nakon šest mjeseci.

Melunović, koji je u Crnoj Gori igrao i za Rudar, po ukusu je Miloševića.

"Značio bi nam dosta. U pitanju odličan napadač, koji je već igrao tu, poznaje ambijent, ne bi mu trebalo vremena za aklimatizaciju. On, međutim, pokušava da nađe novi angažman u Kini ili Koreji. Ako ga ne pronađe, spremni smo da razgovaramo sa njim", kazao je Milošević.

Na meti Budućnosti je i defanzivac kruševačkog Napretka Ivan Đorić, ali je problem obeštećenje koje traži njegov klub.

Bonus video: