Budućnost je pokazala veličinu, imamo obavezu da se odužimo titulom

Budućnost u nastavak sezone ulazi sa 11 bodova prednosti na vrhu tabele nad Sutjeskom
3302 pregleda 1 komentar(a)
Mladen Milinković, Foto: Savo Prelević
Mladen Milinković, Foto: Savo Prelević

Mladen Milinković, trener Budućnosti, odradio je prve treninge sa timom, nakon povratka iz Srbije i izolacije.

Imaće malo vremena da radi sa ekipom, jer prvenstvo počinje za četiri dana.

"Ja sam tek juče i danas odradio prve treninge sa timom i zadovoljan sam ako se ima u vidu činjenica da je pauza bila dva mjeseca i da ekipa radi nepunih dvadeset dana, a od toga tek nekoliko dana je provela radeći kolektivno", kazao je Milinković za sajt kluba.

Budućnost u nastavak sezone ulazi sa 11 bodova prednosti na vrhu tabele nad Sutjeskom.

"Ciljevi ostaju isti. Naravno da bi bilo mnogo lakše da ih ostvarimo da nije bilo pauze, jer je ekipa iz utakmice u utakmicu bila sve bolja, ali sada krećemo ispočetka. Atmosfera je dobra kao što je bila i prije i tu nema razloga da se šta mijenja jer su se i igrači sigurno uželjeli fudbala, a klub je i tokom pandemije bez obzira što nismo radili pokazao svoju veličinu isplativši sve zaposlene bez ikakvih odbitaka od plata, pa nam je sada to i obaveza više da se odužimo na pravi način".

Naporan raspored i jak ritam biće do kraja sezone.

"Sigurno je da ce nastavak prvenstva biti nepredvidiv jer nijedna ekipa do sada nije imala ovakvo iskustvo. Igraće se u ubrzanom ritmu što ne ostavlja puno prostora za rad između dvije utakmice. I period za pripremu je skraćen tako da je i to otežavajuća okolnost. Ali kako nama tako i ostalim timovima. Vjerujem da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve. Na kraju to smo i dokazali u protekla 23 kola", kazao je Milinković.

Bonus video: