Budućnost pala sa penala

Generalnu probu pred početak drugog dijela sezone i meč sa Sutjeskom, 23. februara, Budućnost će imati u utorak u trening kampu na Starom aerodromu, protiv Bratstva
0 komentar(a)
Mladost - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Mladost - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.02.2016. 19:10h

Fudbaleri Budućnosti poraženi su od Zrinjskog u finalu turnira u Gabeli, u penal seriji (6:5), nakon što je rezultat u regularnom dijelu meča bio 1:1.

Zrinjski je vodio golom Stojkića od 35. minuta,. Izjednačio je Vule Vujačić desetak minuta prije kraja.

Šest igrača Zrinjskog pogodili su sa bijele tačke, a Marko Burzanović promašio je za Budućnost u šestoj seriji.

Fudbaleri Budućnosti dobili su dvije pojedinačne nagrade na turniru u Gabeli - Jasmin Agović proglašen je za najboljeg golmana, dok je Radomir Đalović igrač koji najviše podsjeća na Andriju Ankovića, nekadašnjeg fudbalera splitskog Hajduka, po kome turnir nosi ime

Trener Budućnosti Miodrag Vukotić protiv Zrinjskog izveo je tim Agović, Raspopović, Vukčević, Pajović, Radunović, Hočko, Mirković, Seratlić, Vušurović, Burzanović i Đalović.

U nastavku su šansu dobili ostali igrači.

Bila je ovo posljednja provjera Budućnosti na pripremama u Međugorju, a prije duela sa Zrinjskim, „plavi“ su savladali GOŠK, Segestu, Neretvu i Branitelja.

Generalnu probu pred početak drugog dijela sezone i meč sa Sutjeskom, 23. februara, Budućnost će imati u utorak u trening kampu na Starom aerodromu, protiv Bratstva.

Bonus video: