Budućnost produžila boravak u Turskoj do 19. februara

Ekipa jesenjeg prvaka biće daleko od snijega koji je proteklih dana napadao u glavnom gradu Crne Gore.
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2012. 20:44h

Fudbaleri Budućnosti i dalje će trenirati u idealnim uslovima u Turskoj – u podgoričkom klubu odlučili su da produže boravak u Beleku do 19. februara.

Ekipa jesenjeg prvaka biće, dakle, daleko od snijega koji je proteklih dana napadao u glavnom gradu Crne Gore.

"Kada bismo se vratili u Podgoricu, neophodno bi bilo da tražimo novu bazu za treninge, morali bismo ponovo da se selimo - u Ulcinj ili Herceg Novi. Zahvaljujući preduzeću “Gintaš”, koje je organizovalo naš put u Tursku, nastavićemo pripreme u idealnim uslovima", rekao je Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.

Podgoričani su početkom zime ostali bez kapitena Orahovca, nakon toga otišli su Padović i Božović, a stigli Kojašević i Kamberović.

U Turskoj, međutim, nije bilo nikakvih promjena u igračkom kadru...

"Uvijek se očekuju neke nove informacije iz Budućnosti, ali trudimo se da zadržimo ovo što imamo. Bitan nam je i kvantitet u igračkom kadru", zaključio je Jovović.

Ubjedljiv trijumf protiv Rumuna

Budućnost je danas bila ubjedljiva protiv rumunskog prvoligaša Vointa Sibinja (4:1). Rumune je načeo Mugoša u 10. minutu, Nikač je povećao prednost u 25. minutu, dok je krajem prvog i početkom drugog poluvremena Golubović sa dva pogotka osigurao ubjedljivu pobjedu (rival je u 80. minutu samo ublažio poraz).

Utakmicu su počeli: Ljuljanović, Kamberović, Radunović, Đikanović, Peković, Flavio, N. Vukčević, Golubović, Bošković, Mugoša, Nikač. Igrali su još: Tatar, Tomković, Orahovac, Matić, Terzić, Kalezić, M. Vukčević, Radonjić, Adrović.

Bonus video: