Budućnost suspendovala Đalovića: Niko nije iznad kluba

FK Budućnost, kako se navodi, insistira na "profesionalnom i ugovorm definisanom odnosu svih svojih igrača prema interesima kluba, kao i da ni jedan igrač ili pojedinac ne može biti iznad interesa kluba"
62 pregleda 5 komentar(a)
Radomir Đalović, Mladost - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Radomir Đalović, Mladost - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.07.2017. 15:22h

FK Budućnost pokrenuo je disciplinski postupak i suspendovala Radomira Đalovića, objavio je podgorički klub.

U saopštenju iz Budućnosti se navodi da je na dan utakmice sa Partizanom "Đalović odbio da izvrši radne zadatke koje mu je povjerio šef stručnog štaba Dragan Kažić, na način što je saopštio šefu da ne može da igra na utakmici".

"Sve se odigralo nakon saznanja da Đalović, najvjerovatnije, neće biti u startnoj postavi, to jest da će meč početi sa klupe za rezervne igrače", kaže se u saopštenju.

"Zbog navedenih činjenica, FK Budućnost je pokrenuo disciplinski postupak protiv Đalovića, na osnovu pravilnika o materijalnoj i disciplinskoj odgovornosti igrača. Odluku o odgovornosti igrača zbog navedenog prekršaja će donijeti disciplinska komisija u predviđenom roku. Do donošenja konačne odluke disciplinske komisije, igrač je suspendovan u izvršenju svojih radnih zadataka", stoji u saopštenju.

FK Budućnost, kako se navodi, insistira na "profesionalnom i ugovorm definisanom odnosu svih svojih igrača prema interesima kluba, kao i da ni jedan igrač ili pojedinac ne može biti iznad interesa kluba".

Bonus video: