Bugari bolji od Crne Gore u "revanšu"

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore izgubila je sa 1:0 od Bugarske u Podgorici, nakon remija 2:2 u meču igranom u utorak
812 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Crna Gora - Bugarska, Foto: FSCG
Sa meča Crna Gora - Bugarska, Foto: FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je 1:0 od odgovarajuće selekcije Bugarske na kampu FSCG u Podgorici, u drugom prijateljskom duelu.

Prije tri dana, CG i Bugarska su remizirali 2:2.

Crna Gora je imala nekoliko šansi - Viktor Đukanović je pogodio stativu iz slobodnog udarca u prvom poluvremenu, da bi početkom nastavka Bogdan Veljić glavom poslao loptu preko gola sa nekoliko metara.

Trenutak odluke desio se u 69. minutu, kada je George Atanasov postigao gol nakon dobrog udarca sa petnaeastak metara.

- Mislim da smo ovu utakmicu odigrali bolje nego prvu, kada je bilo neriješeno. Uspjeli smo da ispravimo neke stvari u odnosu na prvi meč, zbog čega sam zadovoljan. Sa druge strane, Bugari su pokazali da su u pravom takmičarskom ritmu, vidjelo se da su mnogo jači od nas u duelima, a imali su i određenu dozu drskosti u igri. Mislim da je to i presudilo u ovom meču, kazao je selektor Slobodan Drašković.

Za Crnu Goru su igrali Andrej Krivokapić, Balša Vukotić, Đorđe Pešukić, Damjan Dakić, Nemanja Carević (od 76. Bojan Pavićević), Bogdan Veljić, Aleksa Ćetković (od 79. Balša Barović), Viktor Đukanović (od 67. Luka Bubanja), Luka Jovićević (od 41. Tomo Šoć), Dragoljub Radoman (od 67. Vedad Turusković) i Ilija Vuković.

Bonus video: