Buran razvod u fudbalskom trouglu Mauro - Vanda - Inter

Da bi se izbjegao veći skandal moralo je da se nađe rješenje, a da mu ostanka u Milanu nema poručili su i navijači
3491 pregleda 0 komentar(a)
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: Luca Bruno
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: Luca Bruno

Mauro Ikardi je konačno dobio slobodu, Inter se riješio buntovnog kapitena - proces razvoda je završen.

Argentinac ide u PSŽ, na sopstveno, ali i na zadovoljstvo sada već bivšeg kluba i navijača.

Ikardi je došao u Inter iz Sampdorije 2013. godine, dvije godine kasnije postao kapiten, ali je baš u tom periodu ušao u prvi sukob sa "tifozima", jer su se pojavile glasine da bi mogao da ode u Juventus ili Napoli.

Kada se situacija smirila, Ikardi je sam pokrenuo lavinu, jer je u biografiji napisao:

"Navijači? Spreman sam da se suočim sa njima oči u oči, jedan na jedan. Odrastao sam u okruženju punom kriminalaca. Znam ih 50, 100, 200... Dovoljno je da im pošaljem poruku - doći će njih 100 i ubiće svakoga koga ja kažem", napisao je Ikardi.

Sve je, međutim, zaboravljeno, kada je postigao 26 golova u Seriji A.

Međutim, u februaru ove godine počeo je definitivni raskol. Oduzeta mu je kapitenska traka - zbog slabe forme, slabog zalaganja, a najviše zbog zategnutog odnosa sa menadžmentom u pregovorima oko produžetka ugovora.

Sve je puklo, a navijači su optužili njegovu suprugu i agenta - Vandu - da upravlja Maurovom karijerom i da je nezajažljiva kada je novac u pitanju.

Vanda, atraktivna Argentinka, odavno nije omiljeni lik u fudbalskom svijetu, jer je sa Maurom imala ljubavnu aferu, dok je bila u braku sa Maksijem Lopesom...

Bilo je i emotivnih scena, tokom prethodnih mjeseci - Vanda je plakala tokom TV šoua "Tiki Taka", pričala o nepravdi koja je nanijeta Mauru, dok je Ikardi pisao pismo navijačima Intera, sa porukom vječne ljubavi prema klubu...

Međutim, njegova situacija se nije mijenjala, igrao je malo i rijetko do kraja prošle sezone, a cijelo ljeto bio u drugom, trećem planu novog trenera Antonija Kontea...

Govorilo se o odlasku u Juventus, Napoli, Monako... Na kraju je Ikardi i tužio Inter, zahtjevajući da mu se obezbijedi ravnopravan status i milion i po eura odštete.

Da bi se izbjegao veći skandal moralo je da se nađe rješenje, a da mu ostanka u Milanu nema poručili su i navijači, koji su juče ispred njegove kuće postavili transparent sa natpisom:

"Ikardi, dosta je... Milano je mali".

I rješenje je nađeno - Pariz.

Bonus video: