Ćavi: Niko kao Mesi, Ronaldo nije zaslužio Zlatnu loptu

"Zlatna lopta vrednuje trofeje, ranijih godina nije bio takav slučaj, već je najbolji osvojao nagradu. Mesi je bolji od svih, uprkos tome što je drugi fudbaler pobijedio", rekao je Ćavi
2 komentar(a)
Mesi, Ronaldo i Ćavi, Foto: Beta/AP
Mesi, Ronaldo i Ćavi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.12.2016. 13:56h

Španski fudbaler Ćavi Ernandez izjavio je danas da napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo nije zaslužio Zlatnu loptu jer smatra da je njegov nekadašnji saigrač iz Barselone Lionel Mesi bez premca.

"Zlatna lopta vrednuje trofeje, ranijih godina nije bio takav slučaj, već je najbolji osvojao nagradu. Mesi je bolji od svih, uprkos tome što je drugi fudbaler pobijedio", rekao je Ćavi prilikom gostovanja na stanici TV3.

Ćavijeve riječi dolaze nakon što je Ronaldo ove godine osvojio Ligu šampiona i Evropsko prvenstvo, ubedljivo pobijedivši u izboru francuskog magazina "Frans fudbal", što mu je četvrta Zlatna lopta, dok Mesi ima jednu više.

Sadašnji vezista Al Sada često je znao da "bocne" Ronalda, istakavši da nije ni blizu Mesija, na šta je dobio odgovor i podsjećanje Portugalca da igra u Kataru, a ne na vrhunskom nivou.

Bonus video: