Čelik se nada dobrom rezultatu pred revanš Kopru

"Očekuje nas neizvjestan meč, u kojem ulogu favorita prepuštamo gostima", kazao je Ivan Ivanović
3 komentar(a)
Čelik, Foto: Ivan Banović
Čelik, Foto: Ivan Banović
Ažurirano: 03.07.2014. 09:18h

Fudbalera Čelika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ugostiće kraj Bistrice slovenački Kopar, koji je minule sezone u domaćem šampionatu bio dostojan rival šampionskoj ekipi Maribora.

U taboru „metalurga” ulogu favorita prepuštaju popularnim „kanarincima” ali isto tako optimizma ne nedostaje pred današnje odmjeravanje snaga, u kojem će oba rivala iskoristiti priliku da se što bolje upoznaju, i ostvare što bolji rezultat pred revanš meč koji se igra u Kopru za sedam dana.

"Cijelu prošlu sezonu borili smo se za mečeve na međunarodnoj sceni. Svakako da lakih protivnika nema, ali isto tako smatram da Kopar nije tim od kojeg treba da strepimo. Hrabrom i disciplinovanom igrom uvjeren sam da možemo ostvariti dobar rezultat", kaže Ivan Ivanović, ofanzivac Čelika.

Nikšićani su sačuvali gro tima iz prošle sezone, iako je otišao kapiten i ponajbolji igrač Darko Zorić, a nema ni Krstevskog i Hadžibučića.

"Imamo informacije o slovenačkom predstavniku, ali na samom terenu najbolje ćemo vidjeti snagu rivala. Očekuje nas neizvjestan meč, u kojem ulogu favorita prepuštamo gostima. Najvažnije je da sačuvamo sopstvenu mrežu, a ako se ukaže šansa za nešto više naprijed, znaćemo da je iskoristimo" - dodaje Ivanović.

“Metalurzi” bi trebalo da počnu u sastavu Delibašić - Jovović, Bubanja, Vuković, Videkanić - Brnović, Adrović - Prtenjak, Đalac, Kalezić - Ivanović.

Duel kraj Bistrice počinje u 17.30 časova, a sudi Poljak Danijel Stefanski.

Bonus video: