Čelzi eliminisao Arsenal, ispao Zverotićev Fulam

Tim Žozea Murinja je na "Emirejtsu" pobijedio sa 2:0 i plasirao se među osam najbolji u Ligakupu, takmičenju kojeg se veliki engleski klubovi tradicionalno najlakše odreknu
1 komentar(a)
Huan Mata, Foto: Reuters
Huan Mata, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.10.2013. 22:42h

Arsenal i Čelzi su kombinovali, ostavili na klupi ili tribinama najveće zvijezde, i ta promjena je očigledno više odgovarala „plavcima”.

Tim Žozea Murinja je na "Emirejtsu" pobijedio sa 2:0 i plasirao se među osam najbolji u Ligakupu, takmičenju kojeg se veliki engleski klubovi tradicionalno najlakše odreknu.

Ali, Murinjo se ne odriče nijednog trofeja, a večeras su mu u sjevernom Londonu pomogli Španci - Sezar Acpilikueta je donio prednost poslije velike greške Karla Dženkinsona, a u drugom poluvremenu je trijumf potpisao Huan Mata koji je dao evrogol, za njega ne baš karakteristično, desnom nogom.

Mančester junajted je lako izašao na kraj sa Noričom (4:0, Ernandes dva pogotka, Džons i Fabio), dok je Fulam eliminisan od Lestera, člana Čempionšipa - izgubio je u gostima sa 4:3, a Elsad Zverotić je za 90 minuta zaradio žuti karton.

Mančester siti sjutra gostuje Njukaslu, dok Totenhem, baš kao u nedjelju u prvenstvu, dočekuje Hal.

Bonus video: