Čelzi i Totenhem čekaju Vučinića

Vučinić će gotovo sigurno napustiti Romu ako "vučica" ne obezbijedi plasman u Ligu šampiona
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.04.2011. 16:18h

Saga se nastavlja - budućnost Mirka Vučinića u dresu Rome ipak nije tako izvjesna, pogotovo ako „vučica” ne obezbijedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Mirkov agent Klaudio Paskvalin je za „Radio Toskana” dao izjavu koja govori da je crnogorski fudbaler ovog trenutka najbliži odlasku u Premijer ligu. Naime, „Radio Toskana” je kontaktirala Paskvalina nakon što je procurila informacija da Vučinića traži Fiorentina.

- Vučinić je veliki napadač, jako je cijenjen i košta mnogo. Mislim da Fiorentina ne bi mogla da ga dovede - rekao je Paskvalin.

Sa druge strane, na Ostrvu sa pažnjom oslukškuju vijesti iz Rima, prije svih, Čelzi i Totenhem koji su već odavno pokazali interesovanje za Vučinića.

- Ponude za Mirka stižu iz inostranstva, jer trenutno tamo ima više novca za transfere nego u Italiji - kazao je Paskvalin.

Vučinić i nije imao baš najbolju sezonu u Romi, obilježile su je brojne povrede i promašaji (kao oni protiv Palerma i Intera), pa je sve izvjesnije da će na kraju sezone da potraži novi klub. Kapiten crnogoroske reprezentacije je u Romu stigao 2006. godine iz Lećea.

Bonus video: