Četiri gola, tri crvena kartona: Kaljari ispustio dva gola prednosti i ostao bez pobjede protiv Lećea

Leće u prvom minutu nadoknade stigao do boda
1981 pregleda 0 komentar(a)
Sudija pokazuje crveni karton Kaćatoreu, Foto: Twitter
Sudija pokazuje crveni karton Kaćatoreu, Foto: Twitter
Ažurirano: 25.11.2019. 18:06h

Imali su fubaleri Kaljarija dva gola prednosti i tri boda u džepu na gostovanju Lećeu, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom - duel na "Via del Mareu" u 13. kolu Serije A završen je 2:2, a podjelom bodova mogu više da budu zadovoljni domaći igrači.

Kaljari je poveo u 30. minutu, kada je Žoao Pedro iskoristio penal, da bi vođstvo udvostručio Rađa Naingolan u 67. minutu.

Kada se čininlo da će tri boda otići na Sardiniju, na scenu su stupili desni bek Kaljarija Fabio Kaćatore i golman Robin Olsen.

U 81. minutu Kaćatore je - da bi spriječio siguran gol - namjerno igrao rukom u svom šesnaestercu i zbog toga dobio direktan crveni karton.

Sudija Marijani pokazao je na penal, a siguran realizator bio je Đanluka Lapadula. Nakon njegovog gola, golman Kaljarija Robin Olsen uzeo je loptu i ispucao je daleko na tribine, što se Lapaduli nije svidjelo. Ušao je u raspravu sa Olsenom, a zatim su obojica završila na zemlji.

I njima je Marijani pokazao crveni karton, a kada su se strasti smirile Leće je preko Kalderonija u prvom minutu sudijske nadoknade stigao do izjednačenja i boda.

Nakon ovog meča Kaljari je na četvrti na tabeli sa 25 bodova, dok je Leće na 17. poziciji sa 11 poena.

Bonus video: