Četvrta vezana pobjeda kao garant za treću poziciju

Domaći su stezali obruč oko gola Budućnosti, koja je odolijevala sve da 87. minuta, kada je Agović u kaznenom prostoru oborio Đalca, a Zorić bio precizan sa bijele tačke
2 komentar(a)
Čelik - Budućnost, Foto: Ivan Petrušić
Čelik - Budućnost, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 27.04.2014. 07:48h

Novim uspjehom fudbaleri Čelika nastavili su pobjedničku seriju - četvrtim vezanim trijumfom (1:0) izabranici Slavoljuba Bubanje praktično su obezbijedili izlazak na evroscenu, što je i glavni cilj „metalurga“.

Pobjeda dobija na značaju kada se zna da je izvojevana protiv Budućnosti, glavnog konkurenta u borbi za 3. mjesto.

Domaći su stezali obruč oko gola Budućnosti, koja je odolijevala sve da 87. minuta, kada je Agović u kaznenom prostoru oborio Đalca, a Zorić bio precizan sa bijele tačke.

"U prvom poluvremenu u našoj igri osjećao se grč, bez obzira na to što su momci u svakom trenutku dali sve od sebe. Znao sam da će nakon trijumfa u Petrovcu susret biti izuzetno težak i to se obistinilo. I kad nismo imali rezultate stalno sam ponavljao da moraju doći, sada sam srećan jer sam bio u pravu", rekao je vidno raspoloženi Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Zoran Banović, pomoćni trener Budućnosti, čestitao je Čeliku.

"Znali smo da će biti teško, jer domaćin ima nesporan kvalitet, po imenima možda i najjači kolektiv u ligi. Dobro smo parirali u prvom dijelu. Ipak, nakon odmora natjerali su nas da igramo defanzivnije, što nismo željeli."

Čelik - Budućnost 1:0 (0:0)

Nikšić - Stadion Čelika. Gledalaca: 300. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević, Marjan Paunović ( Berane). Strijelac: Zorić 87. penal.

Čelik: Delibašić, Krsteski, Vuković, Adrović, Bulatović, Đukić (Vujović), Jovović, Brnović, Zorić (Hadžibulić), Ivanović, Kovačević, Đalac.

Budućnost: Agović, Radunović, Orahovac, Rogošić, Raspopović, Raičević, Hočko, Hirano (Raičković), Ćetković (Vukčević), Vujačić, Nikač (Ilinčić).

Bonus video: