Cico podnio ostavku

Bivši selektor Crne Gore se nakon poraza od Rijeke oprostio od Bed blu bojsa, koji su skandirali njegovo ime, i potom podnio ostavku
7 komentar(a)
cico kranjcar, Foto: Savo Prelević
cico kranjcar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.09.2016. 20:04h

Dinamo je na Rujevici doživio katastrofu, izgubio od Rijeke 5:2, a Zlatko Kranjčar je odmah nakon poraza podnio ostavku.

Cico je „visio” i prije utakmice, predsjednik kluba Mirko Barišić postavio je pred njega ultimatum, zbog poraza od Osijeka u prvenstvu i Liona u Ligi šampiona, ali umjesto željene pobjede Dinamo se potpuno raspao.

Bivši selektor Crne Gore se nakon posljednjeg zvižduka sudije Ante Vučemilovića oprostio od Bed blu bojsa i potom podnio ostavku.

„Sasvim je logično, zbog interesa Dinama, da moje pristustvo nije poželjno. Logično je da se maknem i omogućim nekom drugome da dođe do boljeg rezultata koji je bitan. Ova odluka nema veze s upravom, ona je samo moja”.

„Već sam kazao da ću se maknuti ako budem nesrećan i nezadovoljan. Nije nimalo prijatno doživjeti treći poraz u nizu. Igrači to neće osjetiti kao što osjećam ja. Kod mene je to drugačiji osjećaj. Rijeci čestitam na dobroj igri”, kazao je Kranjčar na rastanku.

Cico je preuzeo ljetos ekipu nakon odlaska Zorana Mamića u Saudijsku Arabiju. Uveo je „modre” u Ligu šampiona, a onda mu je uprava kluba prodala tri najbolja igrača - Marko Pjaca je otišao u Juventus, Marko Rog u Napoli, a golman Eduardo u Čelsi.

Zamjene nisu dovedene, a tako oslabljeni Dinamo vezao je dva poraza u prvenstvu i jedan u Ligi šampiona, pa Kranjčar pod pritiskom rukovodstva nije imao šansi da ostane.

I otišao je, iako su najvijači Dinama skandirali "Cico ostani".

Dinamo je trenutno treći na tabeli HNL-a sa 19 bodova. Rijeka vodi sa 23, a drugi je sa 22 Osijek, koji je prošle sedmice slavio na „Maksimiru” sa 1:0.

Bonus video: