Cico: Tražiću premiju od Savićevića, ako se Crna Gora plasira

Smijem se, odlično sam raspoložen, iako sam i vrlo iznenađen. Ne razumijem, nisam li reprezentaciju doveo do drugoga mjesta u grupi?
89 pregleda 0 komentar(a)
cico, Foto: Savo Prelević
cico, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.09.2011. 19:18h

Plasira li se Crna Gora na EP, tražiću od Savićevića premiju, jer ipak sam ostavio selekciju na drugome mjestu u grupi. Zbog posla u Crnoj Gori odbio sam ponudu Aston Vile, rekao je bivši trener fudbalske reprezentacije Crne Gore Zlatko Kranjčar hrvatskom Večernjem listu.

List piše da je Kranjčar bio dobre volje i da se tokom razgovora - samo smijao.

"Smijem se, odlično sam raspoložen, iako sam i vrlo iznenađen. Ne razumijem, nisam li reprezentaciju doveo do drugoga mjesta u grupi, značajno je podigao na Fifinoj ljestvici? Uvjeren sam da je dovoljno kvalitetna da izdrži taj pritisak, iako će sigurno biti uzdrmana mojim smjenjivanjem", kaže Kranjčar.

O smjeni ga je telefonski obavijestio sekretar stručnog štaba Petričević.

Upitan da objasni je li bilo kakvih problema sa Bećirajem, Kranjčar je odgovorio:

"Bećiraj nije bio u prvom planu. Međutim, iako je odbio da uđe u igru u drugom poluvremenu protiv Albanije, iako mi za Vels nije bio potreban, Bećiraja nisam prekrižio. Naprotiv, kazao sam mu da na njega računam, ali da sada u Dinamu mora napraviti dodatni iskorak", rekao je hrvatski trener.

Bonus video: