Čitaoci Marke: Dijego Simeone najbolji trener u Primeri

Čitaoci internet izdanja Marke nijesu imali dilemu – Dijego Simeone je trener godine u Primeri
0 komentar(a)
Simeone, Foto: Beta/AP
Simeone, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.06.2013. 20:25h

Atletiko Madrid je protekle sezone osvojio Super kup Evrope i Kup Španije, u prvom dijelu sezone bio je u trci sa Barselonom za prvom mjesto, u drugom sa Realom za drugo.

Zbog svega toga, ali i njegovog trenerskog umijeća i karaktera, čitaoci internet izdanja Marke nijesu imali dilemu – Dijego Simeone je trener godine u Primeri.

Trener koji je najviše razočarao, po mišljenju čitaoca Marke, je Žoze Murinjo.

U anketi u kojoj je učestvovalo više od 150 hiljada čitalaca, čitaoci Marke su izabrali i najbolji tim Primere, u kojem su četvorica igrača šampiona Barselone, trojica iz Reala i po dvojica iz Sosijedada i madridskog Atletika.

Idealan tim čine Tibo Kurtoa (Atletiko), Karlos Martinez (Sosijedad), Đordi Alba (Barselona), Serhio Ramos (Real), Injigo Martinez (Sosijedad), Serhio Buskets (Barselona), Kristijano Ronaldo (Real), Mesut Ozil (Real), Radamel Falkao (Atletiko), Andres Inijesta (Barselona), Lionel Mesi (Barselona).

Čitaoci Marke izabrali su i ekipu najvećih razočaranja sezone u kojoj su Gorka Iraizoz (Atletik Bilbao), Mikael Esjen (Real), Evaldo (Deportivo), Alberto Botija (Sevilja), Oguči Onjevu (Malaga), Aleks Song (Barselona), Iker Muniain (Atletik), Kaka (Real), Aleksis Sančes (Barselona), Adrijan (Atletiko), Baba (Sevilja).

Bonus video: