Crna Gora bolja od Engleske

Naredni meč dva tima igraju u subotu, 25. oktobra u Tivtu sa početkom u 17.30 časova
0 komentar(a)
Futsal, Foto: FSCG
Futsal, Foto: FSCG
Ažurirano: 24.10.2014. 20:41h

Futsal reprezentacija Crne Gore savladala je Englesku rezultatom 5:4 u prvom prijateljskom meču koji je večeras odigran u Tivtu.

Izabranici Sveta Ljesara pružili su bolju igru od protivnika, koja je na kraju kurnisana pobjedom iako su Englezi nakon ubjedljivog vođstva naše selekcije uspjeli da smanje zaostatak na samo jedan gol.

Prvi pogodak na susretu viđen je u 18. minutu, kada je Drašković solo akciju krunisao preciznim udarcem za vođstvo naše selekcije.

Nakon dva minuta igre u nastavku Englezi su došli do izjednačenja - Kuk je postigao prvi pogodak za goste, da bi već u sljedećem minutu Englezi preokrenuli rezultat pogotkom Bena Mortloka.

Do kraja susreta ređale su se šanse pred golom Englske, od kojih su “sokoli” pogotkom krunisali četiri.

Izjednačenje našem timu donio je Drašković udracem sa sedam metara u 24. minutu.

U naredna dva minuta Bajović je dva puta tresao mrežu protivnika, da bi Haverić u 31. minutu postigao peti pogodak za naš tim.

Do kraja susreta Englezi su uspjeli dva puta da pogode mrežu našeg tima - u 33. minutu precizan je bio Balindžer, dok se minut kasnije Kuk po drugi put upisao u listu strijelaca.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu, borbenu i veoma dinamičnu. Imali smo priliku da i ranije odmjerimo snage sa Englezima, koji su pokazali značajan napredak u odnosu na prethodne susrete i vjerujem da će za par godina biti u vrhu evropskog futsala. Kod nas je došlo do opuštanja nakon vođstva od 5:2 ali smo do kraja susreta sačuvali prednost i riješili meč u svoju korist”, rekao je Ljesar.

Naredni meč dva tima igraju u subotu, 25. oktobra u Tivtu sa početkom u 17.30 časova.

Bonus video: