Crna Gora ponovo nemoćna protiv Češke

Češka je dobila i prvi duel, odigran prije dva dana - 1:0
0 komentar(a)
Kadeti Crna gora, Foto: Fscg.me
Kadeti Crna gora, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 21.09.2017. 19:26h

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je 2:0 od vršnjaka iz Češke u drugom prijateljskom susretu dvije selekcije.

Češka je dobila i prvi duel, odigran prije dva dana - 1:0.

Današnji meč je riješen u prvom dijelu.

Česi su do prednosti došli nakon 14 minuta igre i akcije po lijevoj strani – neodlučnost naših igrača nakon centaršuta iskoristio je Kozak i udarcem sa nekoliko metara pogodio metu.

Deset minuta kasnije protivnik je duplirao prednost zahvaljujući Holzeru koji je silovitim udarcem po zemlji sa dvadesetak metara pogodio desni donji ugao našeg gola.

Crna Gora je odgovorila u nastavku, imala nekoliko prilika, od kojih je najbolju propustio da realizuje Bojović – u 73. minutu našao se sam pred golmanom rivala i iz dobre pozicije poslao loptu pored gola.

"I u ovoj drugoj utakmici do izražaja je došao kvalitet reprezentacije Češke, ali posebno nedovoljna fizička pripremljenost naših igrača koji nijesu uspjevali da pariraju protivniku u trčanju i duelima na teškom terenu za igr. Ovo su bile dvije veoma jake provjere za nas iz kojih samo možemo dosta toga naučiti kako bi bili bolji i konkurentniji u narednom periodu ekipama ovakvih kvaliteta", rekao je selektor Boris Miličković.

Bonus video: