Crna Gora u posljednjem minutu ostala bez pobjede protiv Kipra

Crna Gora dva puta vodila, Kipar izjednačio u 82. minutu
59 pregleda 0 komentar(a)
Crna Gora Kipar, Foto: FSCG
Crna Gora Kipar, Foto: FSCG
Ažurirano: 22.08.2017. 18:45h

Kadetska reprezentacjia Crne Gore remizirala je sa Kiprom 2:2 u prijateljskom meču u Podgorici.

Izabranici Borisa Miličkovića bili su bolji od rivala tokom većeg dijela susreta, dva puta vodili, a izjdnačujući gol primili u nadoknadi...

Crna Gora je povela, nakon pola sata. Nakon dobrog centaršuta Pupovića sa lijeve strane, golman gostiju odbio je loptu nakon pokušaja Ivana Vukčevića, ali pravo do Bojovića, koji ju je poslao u mrežu.

Kiprani su do izjednačenja došli u 60. minutu - grešku Pupovića u posljednjoj liniji, iskoristio je Kakuli. Napadač Kipra izašao je sam ispred Radulovića i iz drugog pokušaja uspio da se upiše u strijelce.

Samo minut nakon pogotka protivnika „sokoli“ su odgovorili i vratili prednost – veliku grešku odbrane Kiprana iskoristio je Gašević i rutinskim udarcem postigao drugi pogodak za naš tim.

U sudijskoj nadoknadi vremena Papadopulos je iskoristio klizanje Muzurovića da preciznim udarcem po zemlji pogodi cilj i postavi konačan rezultat.

"U utakmicu smo ušli bojažljivo, tokom prvih 20. minuta dozvolili Kipranima da imaju posjed lopte. Kako je vrijeme prolazilo uspjeli smo da se stabilizujemo i preuzmemo inicijativu koja je rezultirala pogotkom za prednost. U drugom poluvremenu smo imali više konkretnih situacija od Kipra, bili i bolji rival u tom dijelu igre, ali smo nekim lošim reakcijama dozvolili protivniku da postigne pogotke i praktično ispustili pobjedu", rekao je selektor Miličković.

Isti rivali odgiraće revanš meč u četvrtak na glavnom terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 17:30 časova.

Crna Gora – Kipar 2:2

Podgorica - Trening kamp FSCG. Sudija: Branko Odalović (Crna Gora). Strijelci: Bojović u 30. i Gašević u 61. minutu za Crnu Goru, Kakuli u 60. i Papadopulos u 80+2. minutu za Kipar. Žuti kartoni: Vukčević (Crna Gora), Androniku (Kipar).

Crna Gora: Petar Radulović, Matija Drinčić (Nemanja Đurović), Andrej Pupović, Abdel Osmanović, Petar Vukčević, Ivan Bojović (Egzon Dinoša), Andrjia Krivokapić (Nikola Mudreša), Nikša Vujanović (Veljko Radenović), Amir Muzurović, Ivan Vukčević, Ognjen Gašević (Balša Dubljević).

Kipar: Savas Nikolau, Kristoforos Trifonos (Panajotis Georgiu), Lefteris Hadžikonstanti, Elefterios Fluris (Kirjakos Antoniu), Marinos Cioni (Teodoros Androniku), Agapios Vrikis (Dimitris Raspas), Andronikos Kakuli (Jorgos Teodosiu), Mihalis Konstantinidis (Jorgos Naum), Tomas Nikolau, Danil Parutis (Andreas Papadopulos), Rafail Mamas.

Bonus video: