Crnogorske dame poražene u Velsu sa 4:0

Tri gola za Velšanke postigla je kapitenka Džesika Fiškok (u 14, 23. i 50. minutu), a jednom se u strijelce upisala Sara Vilšajr, koja je u 12. minutu prva načela Mariju Žižić
0 komentar(a)
Crna Gora - Vels, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - Vels, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.05.2014. 20:36h

Ženska fudbalska reprezentacija poražena je od Velsa u Bangoru sa 4:0 u sedmoj utakmici kvalifikacija za SP, ali rezultatski nije razočarala, s obzirom na razliku u kvalitetu između dva tima.

"Ekipa Velsa je ponovo pokazala da je kvalitetnija od nas. Suprotstavili smo se koliko smo mogli, ali ostaje velika žal zbog katastrofalnih grešaka kojima smo omogućili protivniku da postigne tri laka gola u prvom poluvremenu i tako riješi utakmicu. Ne sumnjam da će ove utakmice biti dragocjeno iskustvo za ovu generaciju, ali moramo učiti iz svojih grešaka kako bi do kraja kvalifikacija popravili utisak koji smo pokvarili u posljednjih nekoliko utakmica", rekao je selektor Zoran Mijović za sajt FSCG.

Tri gola za Velšanke postigla je kapitenka Džesika Fiškok (u 14, 23. i 50. minutu), a jednom se u strijelce upisala Sara Vilšajr, koja je u 12. minutu prva načela Mariju Žižić. Crna Gora je posljednja u grupi sa svih sedam poraza i gol-razlikom 4:33, Vels je drugi sa tri pobjede, remijem i porazom.

Naredni meč u kvalifikacijama izabranice Zorana Mijovića igraju 14. juna u gostima protiv Ukrajine.

Crna Gora: Marija Žižić (od 46. Iva Milačić), Andreja Vidić, Maja Mićunović, Tatjana Đurković, Ivana Krivokapić (od 79. Tamara Bojat), Slađana Bulatović, Armisa Kuč, Darija Đukić (od 76. Jelena Šturanović), Jasna Đoković, Milica Vulić, Jovana Mrkić. Selektor: Zoran Mijović.

Bonus video: