Crnogorski napadač uživao u noći strujnih udara: Šarkić želi da ulovi i "lisice"

Pomalo bizarna utakmica odigrana je na "Pireli" stadionu, čak tri puta je nestajala struja, u jednom trenutku je izgledalo da neće biti nastavka
3205 pregleda 0 komentar(a)
Igrači Bartona čestitaju Šarkiću, Foto: Reuters
Igrači Bartona čestitaju Šarkiću, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.09.2019. 12:05h

Ne dešava se često da crnogorski igrač sruši klub iz najjačeg klupskog takmičenja u Evropi. I sami dueli sa Premijerligašima su, na neki način, i privilegija za većinu fudbalera ne samo sa ovih prostora...

Oliver Šarkić, 22-godišnji napadač i nekadašnji član mlađih selekcija Crne Gore, uradio je to sinoć, u dresu Bartona protiv Bornmuta u šesnaestini finala Liga kupa.

Postigao je gol za 1:0, upisao asistenciju za 2:0 i kreirao jedno od iznenađenja u ovom takmičenju.

"Ne znam šta ću od sreće. Čekao sam na ovaj trenutak, čekao sam na gol i došao je u najljepšem momentu. Obično kada nešto forsiraš, ne uspiješ, ali večeras sam probio led i to u prvom mom meču protiv kluba iz Premijer lige. Pobijedili smo, sačuvali smo mrežu, svi smo presrećni", kazao je Šarkić.

Pomalo bizarna utakmica odigrana je na "Pireli" stadionu, čak tri puta je nestajala struja, u jednom trenutku je izgledalo da neće biti nastavka.

"Rečeno nam je bilo da je utakmica prekinuta, neki momci su u svlačionici krenuli na tuširanje, kada smo dobili vijest da se ipak nastavlja. Bili smo malo konfuzni, ali zadržali smo koncentraciju, postigli još jedan gol i proslavili", kazao je Šarkić.

Naredni rival Bartona je još jedan Premijerligaš, bivši šampion Lester

Nekada talenat Anderelhta i Benfike, Šarkić je ozbiljniju seniorsku karijeru počeo da gradi u Lidsu, ali posljednjih 18 mjeseci imao mnogo problema sa povredama.

Lids ga je pozajmio Bartonu, engleskom trećeligašu, gdje bi mogao da se vrati na pravi fudbalski put.

Bonus video: