Dalić: Modrić zaslužio da bude najbolji igrač prvenstva

Hrvatski selektor smatra da će se njegovi igrači uspjeti oporaviti i spremiti za finalnu duel, uprkos činjenici da su odigrali 90 minuta više od rivala, jer su u čak tri susreta morali igrati produžetke
7 komentar(a)
Zlatko Dalić, Foto: Reuters
Zlatko Dalić, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.07.2018. 08:04h

Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, kazao je da je Luka Modrić zaslužio da bude proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva čak i u slučaju da Francuska pobijedi u nedjeljnom finalu, prenosi agencija Anadolija.

Iako je po njemu Modrić odigrao sjajan turnir i ne samo da je najbolji hrvatski, nego najbolji igrač na turniru, Dalić se ne plaši da bi Francuzi mogli pronaći način da zaustave sjajnog veznjaka.

“Ne plašimo se da će nam Francuska isključiti Modrića iz igre, jer imamo druge igrače. Bilo bi nam drago da Modrić osvoji 'Zlatnu loptu' na Mundijalu, jer je bio najbolji igrač na turniru. Sa svojim klubom je osvojio sve, ali ne i sa reprezentacijom. Trijumfom ovdje stavio bi pečat na svoju karijeru“, kazao je Dalić.

Hrvatski selektor smatra da će se njegovi igrači uspjeti oporaviti i spremiti za finalnu duel, uprkos činjenici da su odigrali 90 minuta više od rivala, jer su u čak tri susreta morali igrati produžetke.

Bonus video: