Đalović i Igor Burzanović - tandem za Budućnost

Igor Burzanović i Radomir Đalović pogodili protiv drugoligaša iz BiH Branitelja. Miodrag Vukotić optimista po pitanju Burzanovićevog ostanka u plavom taboru
154 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.02.2016. 21:15h

Golovima tandema koji bi mogao da predvodi plavi napad na proljeće - nekadašnjih reeprezentativaca Radomira Đalovića i Igora Burzanovića - Budućnost je savladala drugoligaša iz BiH Branitelja sa 2:0, i upisala drugu pobjedu na pripremama u Međugorju.

"Zadovoljan sam, odigrali smo još jedan dobar meč, postigli smo dva gola, propustili smo još nekoliko dobrih prilika", kazao je trener Podgoričana Miodrag Vukotić.

Đalović i Burzanović, međutim, i dalje igraju razdvojeno - iskusni napadač obično u prvom, a nekadašnji kapiten "plavih" u drugom poluvremenu. Razlog je što Igor Burzanović još nije zvanično član Budućnosti, dok god postoji makar teoretska mogućnost da do kraja prelaznog roka dobije inostranu ponudu.

Vukotić je optimista po tom pitanju i vjeruje da će se čuvena "desetka" Budućnosti po treći put u karijeri vratiti u klub u kojem je ponikao.

"Kako sada stvari stoje Igor će na proljeće nositi dres Budućnosti, mada treba sačekati jer dalje ima opciju da nađe inostrani angažman. U narednih nekoliko dana ćemo znati da li ide ili ostaje".

Kako god, Podgoričani uživaju u Hercegovini.

"Imamo odlične uslove za rad, vrijeme nas je takođe poslužilo, nadam se da će tako biti do kraja boravka", zaključuje Vukotić.

Protiv Branitelja, Budućnost je počela u sastavu Ljuljanović, Raspopović, Mitrović, Vukčević, Radunović, Mirković, Raičković, Ilinčić, Vušurović, Miroslavljev i Đalović, dok su šansu u nastavku dobili Raičević, Igor Burzanović, Marko Burzanović, Seratlić, Pejaković, Vujačić, Janketić, Drinčić i Malešević.

Bonus video: