Damjanović: Zaslužili smo da slavimo

"Penal? Dešava se, meni je bitno da sam preuzeo odgovornost, da se nisam sakrio", kazao je Jovetić.
13 komentar(a)
Ažurirano: 16.10.2012. 22:12h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Kijev - Junak pobjede protiv Ukrajine Dejan Damjanović izjavio je večeras da je ovaj trijumf izuzetno važan.

Odigrali smo taktičku jaku utakmicu, čvrstu, čekali smo šansu i dočekali je. Sada smo zaslužili da slavimo. Teren je bio klizav, pao sam makar 15 puta, ali sam kod gola imao puno vremena, čekao sam golmana da krene negdje i plasirao loptu", rekao je Damjanović.

Miodrag Džudović je, kao i čitava odbrana, odigrao sjajno, pa su ga nakon utakmice ukrajinski novinari opkolili sa svih strana i bombardovali pitanjima.

"Velika pobjeda. Igrali smo na rezultat, možda se takva igra ne sviđa navijačima, ali bodovi su najbitniji. Sedam dana smo radili na organizaciji igre i to nam je donijelo pobjedu, u svim linijama smo bili perfektni. Ovo ne smije da nas ponese, ima još puno da se igra, idemo meč po meč", istakao je Džudović.

Stevan Jovetić je dodirom klase “izbacio” Damjanovića kod gola, potom propustio priliku da iz penala stavi tačku na veliku pobjedu.

"Penal? Dešava se, meni je bitno da sam preuzeo odgovornost, da se nisam sakrio. Odigrali smo fantastično, Ukrajinci su možda više držali loptu, ali naše su šanse bile bolje. Ovo je velika pobjeda", kazao je Jovetić.

Galerija

Bonus video: