Danas na poklon specijal o Svjetskom prvenstvu u fudbalu

Na šampionatu će se 32 najbolje svjetske reprezentacije boriti za "Zlatnu boginju", a pažnja cijele planete biće okrenuta ka događajima iz Rusije
0 komentar(a)
SP Specijal
SP Specijal
Ažurirano: 13.06.2018. 06:05h

Svjetsko prvenstvo u fudbalu počinje u četvrtak u Rusiji, a "Vijesti" će sa velikom pažnjom pratiti dešavanja sa najvažnijeg sportskog takmičenja u svijetu ove godine.

Na šampionatu će se 32 najbolje svjetske reprezentacije boriti za "Zlatnu boginju", a pažnja cijele planete biće okrenuta ka događajima iz Rusije.

JWPlayer video mesto

Danas, povodom početka mundijala, poklanjamo vam specijalni dodatak na 64 strane! Sve o reprezentacijama, igračima, zanimljivostima kao savjetima stručnjaka naću će se u specijalu koji će se svojevrsno potom nastaviti na portalu "Vijesti".

Na našim stranicama moći ćete da pročitate izjave aktera, njihova očekivanja, izvještaje sa utakmica, odjeke poslije duela, ali da gledate i video klipove, najsvježije galerije i prikaz svega bitnog svakog dana kroz formu live bloga.

U drugoj fazi Svjetskog prvenstva na licu mjesta biće i novinar Nezavisnog dnevnika "Vijesti" Danilo Mitrović, koji će vam iz prve ruke prenijeti najvažnije informacije sa Svjetskog prvenstva.

Pred nama je mjesec fudbala najveće klase, ukupno 64 utakmice, mnogo uzbuđenja, emocija, svega onoga što ovu igru čini najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Na vama je da se udobnu smjestite, uživate u fudbalu i čitajte "Vijesti".

Bonus video: