De Blekere sudi revanš Barselone i Reala

De Blekere je sudio prošlogodišnju utakmicu LŠ, kada je Inter, čiji je Murinjo bio trener, izbacio Barselonu. Poslije tog meča Murinjo je izjavio da su sudije pomagale Barseloni.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.05.2011. 20:35h

Belgijanac Frank de Blekere sudiće revanš utakmicu polufinala Lige šampiona Barselona - Real Madrid, uprkos tome što je trener "kraljevskog" kluba Žoze Murinjo nagovijestio da je u ranijim mečevima taj sudija favorizovao katalonski tim, prenijeli su danas mediji.

De Blekere je sudio prošlogodišnju utakmicu Lige šampiona, kada je Inter, čiji je Murinjo bio trener, izbacio Barselonu. Poslije tog meča portugalski trener je izjavio da su sudije pomagale Barseloni.

Barselona je prošle srijede, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona na “Santjago Bernabeu”, pobijedila Real Madrid sa 2:0, golovima Lionela Mesija.

Tokom meča sudija Volfgang Štark isključio je zbog oštrog starta fudbalera Reala Pepea, a nakon toga i Murinja zbog prigovora.

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) u petak će razmatrati šest optužbi protiv Real Madrida, Murinja i Barselone.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona Barselona - Real Madrid igra se u utorak od 20.45.

Bonus video: