De Bur ne računa na Jovetića na "Ferarisu", nema ni Gabigola

Jovetić je ove sezone ukupno odigrao ukupno 45 minuta, a nijednom nije bio starter - šansu je dobijao u drugom poluvremenu protiv Peskare, Rome i Kaljarija
61 pregleda 2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Www.inter.it
Stevan Jovetić, Foto: Www.inter.it
Ažurirano: 29.10.2016. 17:25h

Frank de Bur je pobjedom Intera protiv Torina u srijedu na nekoliko dana "kupio" mir, ali italijanski mediji prenose da bi naredni kiks mogao da ga košta posla u milanskom klubu.

Prvi naredni duel koji je presudan za Holanđanina je Sampdorija, meč se igra sjutra od 20.45 u Đenovi, a De Bur za to gostovanje ne računa na Stevana Jovetića.

Ni italijanski mediji, niti klub zvanično nemaju informaciju da je u pitanju povreda, već je izgleda isključivo to De Burova odluka iz taktičkih razloga, jer je Jovetić odradio trening danas prijepodne.

Nije samo Jovetić prekobrojan za duel sa Sampom, već na spisku od 22 igrača nema ni skupog brazilskog pojačanja Gabrijela Barbose, kao ni nedovoljno oporavljenog Žofrija Kondogbije.

"Da li mi je lakše nakon Torina? Uvijek je situacija bolja nakon pobjede, a Inter koji ste gledali protiv Torina je - De Burov Inter. Nadam se da će tako biti ubuduće. O otkazu ne razmišljam, imam povjerenje čelnika kluba, ne zanima me šta novinari pišu i pričaju", rekao je De Bur na konferenciji za medije.

Jovetić je ove sezone ukupno odigrao ukupno 45 minuta, a nijednom nije bio starter - šansu je dobijao u drugom poluvremenu protiv Peskare, Rome i Kaljarija.

Bonus video: