De Bur: Sukob navijača i Ikardija šteti Interu

"Tako nešto moramo da izbjegnemo u budućnosti, jer nam sklanja fokus s terena. Ikardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora da bude primjer svima", rekao je De Bur
0 komentar(a)
Inter Milan, Foto: Reuters
Inter Milan, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.10.2016. 14:29h

Trener Intera Frank de Bur rekao je da je situacija oko kapitena Maura Ikardija i sukob sa navijačima loša za sve u klubu.

"Takve stvari nisu dobre za tim, navijače i klub. Tako nešto moramo da izbjegnemo u budućnosti, jer nam sklanja fokus s terena. Ikardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora da bude primjer svima", rekao je de Bur na konferenciji za medije pred meč sa Sautemptonom u Ligi Evrope.

Navijačima je zasmetala autobiografija Ikardija u kojoj je naveo da je prošle godine "odbio" napad ultrasa Intera, prijeteći im svojim kriminalcima iz Argentine.

Na sve se nadovezao promašaj Ikardija iz penala u porazu od Kaljarija (2:1) na "Đuzepe Meaci" minulog vikenda, ali i napad 40 tifoza na njegov automobil ispred kuće odmah poslije meča.

Pristalice "nerazura" su zatražile da se kontroverznom Argentincu oduzme kapitenska traka, ali je klub pružio podršku fudbaleru.

Bonus video: