De Laurentis: Benites jedva čeka da upozna tim

"Benites mi je rekao da jedva čeka da upozna tim sa kojim će sarađivati, kao i Napulj i dijalekt kojim se ovdje priča. Dobrodošao Rafa", napisao je De Laurentis na svom profilu na Tviteru
0 komentar(a)
Rafael Benites, Foto: Reuters
Rafael Benites, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.05.2013. 10:41h

Predsjednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis napisao je na svom Tviter profilu da novi šef stručnog štaba Rafael Benites jedva čeka da upozna ekipu.

"Benites mi je rekao da jedva čeka da upozna tim sa kojim će sarađivati, kao i Napulj i dijalekt kojim se ovdje priča. Dobrodošao Rafa", napisao je De Laurentis na svom profilu na Tviteru.

Iako još uvijek zvanično nisu objavljeni detalji ugovora, italijanski mediji spekulišu da je Benites potpisao dvogodišnji ugovor sa Napolijem, kao i da će po sezoni zarađivati 3,5 miliona eura.

Napoli je ove sezone u Seriji A zauzeo drugo mjesto, pa će se tako naredne sezone takmičiti u Ligi šampiona.

Benites je u novembru prošle godine preuzeo londonski Čelzi, sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. On je sa "plavcima" 15. maja u Amsterdamu osvojio Ligu Evrope.

Prema pisanju britanskih medija, Čelzi će u narednoj sezoni predvoditi Žoze Morinjo, koji je poršle nedjelje sporazumno raskinuo ugovor sa madridskim Realom.

Benites će tako drugi put u karijeri predvoditi jedan od italijanskih klubova, pošto je 2010. na šest mjeseci bio šef stručnog štaba Intera.

Bonus video: