De Laurentis sprema kazne Anćelotiju i igračima: Trener je taj koji je odgovoran

"Razgovor nije bio miran. De Laurentis ne može da oprosti Anćelotiju što je osporio odluku o karantinu", prenosi "Gazeta delo sport"
3155 pregleda 0 komentar(a)
Aurelio de Laurentis, Foto: Beta/AP
Aurelio de Laurentis, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.11.2019. 16:47h

U Napoliju je proključalo onog momenta kada su trener Karlo Anćeloti i igrači odbili da nakon duela sa Salcburgom u Ligi šampiona odu u karantin.

Italijanski mediji najavljuju da je vlasnik kluba Aurelio de Laurentis spremio kazne za buntovnike, pominje se i da bi Anćeloti u toku dana mogao da napusti klubu.

De Laurentis je navodno ranije danas imao sastanak sa advokatima kako bi bio siguran kakve pravne mjere može da preduzme, a sve to se dogodilo nakon što je razgovarao sa Anćelotijem.

Advokati, takođe, razmatraju mogućnost da Napoli raskine ugovor sa trenerom...

"Razgovor nije bio miran. De Laurentis ne može da oprosti Anćelotiju što je osporio odluku o karantinu", prenosi "Gazeta delo sport".

"Klub saopštava da će braniti svoj imidž i da će preuzeti mjere da riješi situaciju", saopštio je klub i napomenuo da je Anćeloti odgovoran što ekipa na kraju nije otišla u karantin.

De Laurentis je prije dva dana najavio da će tim nakon Salcburga otići u karantin do vikenda i duela u Seriji A sa Đenovom, a igrači i stručni štab su to saznali slušajući lokalni radio na kojem je gostovao vlasnik "azura".

"Karantin? Sve što mogu da kažem je da se ne slažem sa De Laurentisom", bio je Anćelotijev odgovor u ponedjeljak veče na konferenciji za medije.

Nešto više od 24 sata kasnije uslijedila je prava reakcija koju De Laurentis vjerovatno nije očekivao...

Bonus video: