Dečić se uzda u tradiciju

"Očekujem tešku utakmicu protiv Dečića, a poznato je i da je tradicija na strani gostiju. Mi smo, međutim, u boljoj poziciji od njih, jer je Dečić poražen u oba meča - kazao je Vukotić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2011. 08:58h

Ako je suditi na osnovu dosadašnjeg iskustva, fudbalere Mladosti očekuje težak komšijski derbi protiv Dečića na Starom aerodromu. Poslije poraza od Zete na startu, trener domaćih Miodrag Vukotić odahnuo je nakon prošlog kola...

"Nakon pobjede u Beranama, naredni meč dočekujemo u boljem raspoloženju. Očekujem tešku utakmicu protiv Dečića, a poznato je i da je tradicija na strani gostiju. Mi smo, međutim, u boljoj poziciji od njih, jer je Dečić poražen u oba meča - kazao je Vukotić.

Trener Mladosti ne može da računa na Šofranca, koji bi mogao da nastavi karijeru u inostranstvu, te na povrijeđenog Savićevića.

Fudbaleri Dečića su u nezavidnoj poziciji poslije lošeg starta, ali ekipu Mladena Vukićevića ne napušta optimizam.

- Biće teško protiv Mladosti, mislim da domaćin igra najljepši fudbal u ligi, igraju veoma ofanzivno. Mi, međutim, želimo da se pomjerimo sa nule, da pokušamo da osvojimo bod ili sva tri. Vjerujem i da ćemo biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo - kazao je Milan Radulović, štoper Dečića.

Bonus video: