Dečić silan, Jezero se vratilo pobjedama, teški dani za Lovćen

Odigrani mečevi 5. kola Druge lige - Dečić sačuvao vrh, prati ga Jezero, Lovćen posljednji. Šesta runda u nedjelju
2920 pregleda 0 komentar(a)
Vesko Stešević, trener Dečića, Foto: Filip Roganović
Vesko Stešević, trener Dečića, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 04.09.2019. 19:17h

Odigrani su mečevi 5. kola Druge crnogorske fudbalske lige.

Dečić je pokazao zašto je prvi na tabeli, zašto je prvi favorit za ulazak u elitu - Tuzani su u derbiju na svom terenu bili ubjedljivi protiv Bokelja (3:0).

Golove za tim Veska Steševića postigli su Aldin Adžović u 56, Kristijan Vulaj u 65. i Ivan Knežević u 77. minutu. Kotorani su, dakle, pali u drugom poluvremenu...

Dečić na prvom mjestu ima 13 bodova, jedan više od Jezera - Plavljani su se vratili pobjedama, trijumfom kod kuće nad Otrant-Olimpikom (2:1).

Božo Osmajić u 14. i Dražen Ajković u 63. minutu lansirali su tim Milije Savovića, dok su Ulcinjani ublažili poraz golom Valentina Rudovića u nadoknadi vremena.

Drezga je kao gost iznenadila Mornar i slavila na neutralnom terenu u Kotoru (1:0), golom Andrije Ćosovića u 67. minutu, dok je Jedinstvo kod kuće bilo bolje od Ibra (2:1).

Eniks Kriještorac u 16. i Marko Bugarin u 19. minutu donijeli su ranu prednost Bjelopoljcima, a ni autogol Srđana Šćepanoviča nije pomogao Ibru da izbjegne poraz.

Teške dane preživljava Lovćen - najstariji crnogorski klub, prošlosezonski član elite i finalista Kupa, zakucan je za dno Druge lige sa samo bodom nakon četiri kola.

Cetinjani su danas poraženi od Arsenala u Tivtu sa 2:1. Poveli su, golom Nikole Mudreše u 14. minutu, ali su Tivćani preokrenuli za samo dva minuta nastavka - Dejan Pepić u 64. i Rajko Đorđević u 66. minutu donijeli su Arsenalu drugi trijumf i bijeg iz donjeg dijela tabele.

Druga liga se nastavlja u nedjelju, mečevima 6. kola, a sastaju se: Bokelj - Ibar, Otrant-Olimpik - Jedinstvo, Lovćen - Jezero, Drezga - Arsenal i Dečić - Mornar.

Bonus video: