Dejanu Damjanoviću ode i na Eurosportu

Damjanović je postigao dva prva gola u senzacionalnoj pobjedi Suvona na gostovanju Jeonbuku u četvrtfinalu azijske Lige šampiona
7 komentar(a)
Dejan Damjanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Dejan Damjanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 29.08.2018. 17:17h

Iako je prije mjesec napunio 37 godina, bivši crnogorski reprezentativac ne prestaje da oduševljava - danas ni manje ni više hvalospjeve je Dejan Damjnavić zaslužio na čuvenom "Eurosportu".

A kako i ne bi - u stilu Pipite Iguaina je naš napadač postigao dva gola u pobjedi na gostovanju favorizovanom Jeonbuku, u prvom meču četvrtfinala azijske Lige šampiona.

Damjanovićev Suvon je slavio sa 3:0, a koliku je senzaciju napravio njegov tim, ponajbolje oslikava pogled na tabelu korejske najajče lige, gdje je Jeonbuk ubjedljivo prvi sa čak 21 bod iznad Suvona.

Damjanović je prvi gol postigao iz kontre koju je u 75. minutu povukao Bosanac Elvis Šarić, a drugi sedam minuta kasnije sjajnim pogotkom iz okreta sa 18 metara.

Damjanović, koji je početkom godine pojačao Suvon iz redova Seula, došao je do impozantne brojke od 34 gola u azijskoj Ligi šampiona, a ispred njega je samo napadač Jeonbuka Li Dong Guk sa 36.

Suvon igra revan 19. septembra sa Jeonbukom na svom terenu za plasmaan u polufinale

Bonus video: