Dejo i Cico na suprotnim polovima

Činjenicom da je Kranjčar juče misteriozno otkazao konferenciju za novinare, a nakon toga i zakazano gostovanje na Javnom servisu, samo su povećane spekulacije da se bliži rastanak
201 pregleda 0 komentar(a)
Cico i Dejo, Foto: Savo Prelević
Cico i Dejo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.06.2011. 08:28h

Prije utakmice sa Bugarima, Zlatko Kranjčar je kazao da će o budućnosti na klupi crnogorske reprezentacije pričati sa predsjednikom FSCG Dejanom Savićevićem poslije tog duela.

Nakon meča je ustvrdio da je Crna Gora poslije remija još bliža plasmanu, ali poslije svega ostaje da lebdi jedno pitanje - da li će Cico uopšte dočekati kraj kvalifikacija na kormilu crnogorske reprezentacije, sa kojom je napravio najveće iznenađenje u Evropi.

Navodno, poslije utakmice Savićević i Kranjčar imali su potpuno različite stavove i oštriju diskusiju o meču sa Bugarima

Naime, činjenicom da je Kranjčar juče misteriozno otkazao konferenciju za novinare (rečeno je iz privatnih razloga), pa nakon toga i zakazano gostovanje na Javnom servisu, samo su povećane spekulacije da se bliži rastanak Kranjčara i crnogorskog nacionalnog tima.

Navodno, poslije utakmice Savićević i Kranjčar imali su potpuno različite stavove i oštriju diskusiju o meču sa Bugarima, što se moglo naslutiti i po izjavi predsjednika FSCG u istoj emisiji na kojoj je trebalo da gostuje Kranjčar.

- Sada možemo da budemo najbolji drugi, a možemo da budemo i treći - istakao je Savićević i najavio da će se tek praviti analiza o meču sa Bugarima!

Da li ta analiza podrazumijeva i priču o produženju ugovora Kranjčara, na čemu je selektor iznenada počeo da insistira prije duela sa Bugarskom, zna samo Savićević, ali čini se da je njega najviše i iritirala Kranjčareva priča o ugovoru uoči najvažnije utakmice u kvalifikacijama.

Na drugoj strani, a mnogi tvrde i na potpuno suprotnom polu u ovom trenutku, Cico juče nije odgovarao na pozive redakcije “Vijesti”.

Mobilni telefon čas mu je bio isključen, čas je zvonio bez odgovora... Po pravilu dobro obaviješteni hrvatski mediji, objavili su i neke pikanterije vezane za njihovog trenera, a našeg selektora.

“Cico, na iznenađenje novinara, iz sobe 301 nije izašao do podneva, pa mu je propao i intervju na nacionalnoj televizijskoj kući, na kojoj ga je u dogovorenom terminu u 11.30 čekao Milorad Đurković”, piše “Večernji list” i nastavlja sa detaljima:

“Dobro upućeni Đurković kaže da će Dejo Cici ponuditi novi ugovor samo osvoji li u Ukrajini s Crnogorcima - evropski naslov”, piše “Večernji”.

“Eto, i to je Cico: nacionalni junak, omiljeni selektor u Crnoj Gori, ali i nepopravljivi veseljak. Pio se 'chardonnay barique', a s izbornikom je 'zaglavio' Dragan Kanatlaroski, bivši igrač Vardara i Zvezde, koji je Cici pomogao u pripremi utakmice s Bugarima. Nažalost, čini se da ove Cicine navike sve više iritiraju predsjednika Saveza Dejana Savićevića i doznajemo da njihova saradnja lagano ide prema završnici. Dobro upućeni Đurković kaže da će Dejo Cici ponuditi novi ugovor samo osvoji li u Ukrajini s Crnogorcima - evropski naslov. Zato Savićević i izbjegava razgovor s Cicom o produženju pozivajući se na to da ugovor traje do kraja ovog ciklusa”, piše “Večernji”.

Hrvati tvrde da sve što se dešava, zapravo, “savršeno odgovara Kranjčaru”.

“Iako je u Crnoj Gori zaista popularan, iako je napravio sjajan posao, on već duže vrijeme gradi izlaznu strategiju.

- Da, imam ponudu iz Engleske! I ja sam sad na štihu - govorio je opušteno Kranjčar oko 1 ujutro!

Bonus video: