Delić u naletu sa Vlaznijom

- Sve je super, Vlaznija je napravila dobru ekipu. Ambicije su da na kraju budemo među tri najbolje plasirana tima koji će igrati na evropskoj sceni.
79 pregleda 4 komentar(a)
Vlaznija_1, Foto: G.GJEKA
Vlaznija_1, Foto: G.GJEKA
Ažurirano: 02.10.2012. 09:46h

Nekadašnji vezista Budućnosti Ivan Delić dobro se snalazi u Albaniji, u komšijskom Skadru, a efektan gol koji je postigao na gostovanju Bilisu u posljednjem kolu donio je njegovoj Vlazniji veoma bitne bodove... Crnogorski fudbaler, koji je ljetos pojačao albansku ekipu, time je zapravo krunisao dobre partije iz posljednjih nekoliko kola.

- Sve je super, Vlaznija je napravila dobru ekipu. Ambicije su da na kraju budemo među tri najbolje plasirana tima koji će igrati na evropskoj sceni. Raduje, naravno, i pogodak koji je zaista bio prelijep - “uhvatio” sam loptu sa oko 25-30 metara, a ona završila pod rašlje. A prije dva kola, kada smo na domaćem terenu slavili 3:0 protiv Ljuftetarija, imao sam dvije asistencije - zadovoljan je Delić.

A kao po tradiciji, više fudbalera iz Crne Gore se i ove sezone dokazuje u Skadru. Delićevi saigrači su bivši golman Budućnosti Miroslav Vujadinović, koji je već treću sezonu u Vlazniji, te nekadašnji čuvar mreže Dečića Enis Đoković (prethodne sezone, takođe, nosio dres Skadrana).

- Vujadinović odlično brani, možda je i najbolji golman u ligi, a Đoković mu je rezerva. Tokom ljeta se pravila ekipa, stiglo je čak 12 novih fudbalera. Nadam se što boljem rezultatu, možda i prvom mjestu, ali nam je zabranjeno da pričamo o tituli. Imamo i dobrog trenera (Špetim Duro), koji je prije dvije godine osvojio titulu sa Skenderbegom. Liga je kvalitetna, igra se baš jako, nisam vjerovao da je na ovom nivou. Imamo i jaku konkurenciju - Fljamurtari, Tirana, Skenderbeg su dobre ekipe - dodao je 26-godišnji vezista.

Delić je po dolasku u Skadar potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom...

- Dobro je krenulo, a vidjećemo šta će se dešavati u decembru kada budemo na pauzi. Nisam zaboravio ni reprezentaciju, mislim da mogu da se vratim u nacionalni tim. Svjestan sam, naravno, da od mene puno zavisi - zaključio je Delić.

Bonus video: