Demanti iz Sitija: Besmislica je da Gvardiola ide u Juventus

Alberto Galasi, član Upravnog odbora Sitija, poručuje da ne razumije „ovoliku količinu besmilica”
679 pregleda 0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters

Pep Gvardiola je prije nekoliko dana poručio da ostaje u Mančester sitiju, ali se u italijanskim medijima pojavila informacija da će naslijediti Masimilijana Alegrija u Juventusu.

Neki su čak objavili da će 4. juna potpisati ćetvorogodišnji ugovor, vrijedan ćak 24 miliona eura po sezoni, i biti predstavljen 10 dana kasnije, ali stigao je demanti iz Mančestera.

Alberto Galasi, člana Upravnog odbora Sitija, poručuje da ne razumije „ovoliku količinu besmilica”.

„Pep je naš trener i želi da ostane sa nama. Ni on ne može da razumije kako ga niko ne sluša. U cijeloj ovoj priči nema ničeg istinitog”, rekao je Galasi za italijanski „Skaj sport”.

I imao je logične razloge za takve tvrdnje.

„Ozbiljan klub bi u ovakvim situacijama morao da kontaktira drugu stranu, pa je nezamislivo da je Siti nesvjestan Gvardioline navodne prezentacije u roku od samo nekoliko dana. Nema nikakvog osnova u cijeloj ovoj priči”, istakao je Galasi, koji je priznao da se sastao sa direktorom Juventusa Pavelom Nedvedom, ali samo prijateljski, jer se poznaju dugo godina.

„Nema potrebe da mi branimo tako veliki klub kakav je Juventus. Žao mi je Juventusovih navijača, ali moraće da nađu nekog drugog trenera”, poentirao je Galasi.

Bonus video: