Denisov i Šatov ne igraju protiv Crne Gore?

Rusi u Podgoricu stižu sjutra tačno u podne direktnim letom iz Moskve i biće smješteni u hotelu "Podgorica".
3 komentar(a)
Denisov, Foto: Reuters
Denisov, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.03.2015. 19:37h

Dva vrlo značajna fudbalera Rusije u veznom redu - Igor Denisov iz Dinama i Oleg Šatov iz Zenita - napustili su današnji trening selekcije Fabija Kapela, posljednji uoči leta za Podgoricu.

Obojica su trenirala samo 20-ak minuta...

I Rusi su u dilemi da li će Denisov i Šatov uopšte moći da pomognu "zbornaji komandi" u petak veče u Podgorici, u možda i odlučujućem duelu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon loših igara u 2014. godini, meč sa Rusiju, baš kao i za Crnu Goru, je posljednja šansa za povratak u trku za visok plasman u grupi.

Rusi u Podgoricu stižu sjutra tačno u podne direktnim letom iz Moskve i biće smješteni u hotelu "Podgorica".

Fabio Kapelo, tvrde ruski mediji, još se dvoumi da li će Crnoj Gori suprotstaviti tim sa dva napadača, ili će igrati samo Kokorin.

Upravo je loša golgeterska forma napadača Dinama iz Moskve bila jedna od tema današnje pres konferencije u Moskvi, na kojoj su govorili vezista Magomed Ozdoev i golman Artjom Rebrov. Obojicu najavila da će Kokorin proraditi u Podgorici, te da Rusija dolazi da pobijedi.

"Očekujemo tešku utakmicu, a stanje na tabeli od nas zahtjeva pobjedu. Želimo tri boda, jer su se i navijači umorili čekajući da počnemo da pobjeđujemo. Crne Gora je jak tim, ali danas nema lakih mečeva. Mi smo spremni na žestok otpor protivnika, ali nas interesuje samo pobjeda. Mislim i da smo bolja ekipa, ali to moramo da dokažemo i na terenu. Što se tiče Kokorina, svi znamo kakav je napadač i siguran sam da će biti najbolji kad je najpotrebnije", kazao je Rebrov.

Bonus video: