Derbi osmine finala, iz Madrida poručuju Sitiju: Uložili ste mnogo novca, ali mi smo Real

"Biće to sjajni mečevi za ljubitelje fudbala. Dočekujemo ih sa entuzijazmom i vjerom u tim koji imamo. Svi znaju da je Liga šampiona za Real posebno takmičenje i tako je i ove sezone", kazao je Butragenjo
1895 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Reala, Foto: AP
Fudbaleri Reala, Foto: AP

Derbi meč osmine finala Lige šampiona igraće Real Madrid i Mančester siti - najtrofejniji evropski klub protiv nadolazeće sile iz Engleske.

Siti ima ambicije da dođe do trofeja, ima i kvalitet za titulu, ali Emilio Butragenjo, igračka legenda, a sada direktor Reala, vjeruje da će "kraljevski klub" zaustaviti Pepa Gvardiolu.

"Biće to sjajni mečevi za ljubitelje fudbala. Dočekujemo ih sa entuzijazmom i vjerom u tim koji imamo. Svi znaju da je Liga šampiona za Real posebno takmičenje i tako je i ove sezone", kazao je Butragenjo.

Siti je izazovan protivnik,

"Oni će zahtijevati najbolje od nas. To je klub koji je investirao mnogo novca posljednjih godina, ali mi smo Real, mi možemo da igramo sa svima", rekao je Butragenjo.

Na klupi je Pep Gvardiola...

"Nije Gvardiola rival, nego Siti. Mi imamo iskustvo u ovakvom sistemu takmičenja, to je naša snaga", kazao je Butragenjo.

Bonus video: