Derbi - Rakojević predviđa neizvjesnu trku: Prvo u nizu finala

Sutjeska prošle sezone nije izgubila pod Goricom, na tri gostovanja, dva u prvenstvu - jednom je pobijedila i dva puta odigrala neriješeno
816 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo PRELEVIC
Nikola Rakojević, Foto: Savo PRELEVIC

Sutjeska je ušla u septembar iz paklenog avgustovskog rasporeda, a pobjeda protiv Petrovca u subotu (3:0) je nagovještaj da se šampion vraća u ritam.

Vratio se i u trku za titulu, jer je prednost sa pet smanjena na dva boda... Petrovac je, međutim, posljednji, a Budućnost prva na tabeli - mnogo teži meč čeka danas Nikšićane.

- Borba za titulu biće izuzetno naporna i neizvjesna, to je već sada jasno. Trebaće mnogo truda, odricanja i sreće da bi se stiglo do trona - kazao je Nikola Rakojević, trener Sutjeske.

Gostovanje pod Goricom prva je u nizu stanica na dugačkom putu...

- Derbi ima veliki značaj, kao i svaka utakmica Budućnosti i Sutjeske. Sa druge strane, ovo nije utakmica biti ili ne biti, već jedno u nizu finala do kraja sezone, jer je svaka utakmica od vitalnog značaja, a svaki bod izuzetno važan - istakao je Rakojević.

Sutjeska prošle sezone nije izgubila pod Goricom, na tri gostovanja, dva u prvenstvu - jednom je pobijedila i dva puta odigrala neriješeno.

- Očekujue nas teška utakmica, ali idemo sa ciljem da napravimo pozitivan rezultat. Derbi će u velikoj mjeri odlučiti nastavak prvenstva i spremni smo za duel - kaže krilo Sutjeske Marko Vučić.

- Moramo da se fokusiramo samo na meč, a ne na ostale stvari, još je rano da razmišljamo o tabeli. Vidjećemo ko ima veći kvalitet - dodao je zadnji vezni Novica Eraković.

Bonus video: