Dešan: Ovo nije situacija u kojoj Pogba uživa

"Ne znam o čemu se radi. Postoji mnogo razloga zašto su za Pogbu stvari trenutno takve kakve jesu. Uvijek puno razgovaram sa igračima, želim da znam kako se osjećaju i pričaću s Pogbom", istakao je Dešan
0 komentar(a)
Liga šampiona Pol Pogba, Foto: Reuters
Liga šampiona Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.03.2018. 20:19h

Uloga Pola Pogbe u Mančester junajtedu je sve manje bitna, Žoze Murinjo je odavno izgubio povjerenje u francuskog asa, pa je to bila prilika i da selektor "trikolora" Didije Dešan priča o situaciji u kojoj se nalazi jedan od lidera nacionalnog tima.

Pogba je s klupe odgledao subotnji meč Junajteda protiv Brajtona u FA kupu, prije toga je ušao u drugom poluvremenu u duelu sa Seviljom - definitivno više nije prva opcija u Murinjovom veznom redu.

"Siguran sam da ću sada na okupljanju reprezentacije saznati više o svemu, ali jasno je da ovo nije situacija u kojoj Pogba uživa", rekao je selektor Francuske i nastavio:

"Ne znam o čemu se radi. Postoji mnogo razloga zašto su za Pogbu stvari trenutno takve kakve jesu. Uvijek puno razgovaram sa igračima, želim da znam kako se osjećaju i pričaću s Pogbom", istakao je Dešan.

Francuze čekaju prijateljski mečevi protiv Kolumbije i Rusije, a Junajted prvi naredni meč ima 31. marta protiv Svonsija.

Bonus video: